5 propostes per al cap de setmana

Les activitats previstes estan condicionades per les mesures de seguretat per aturar la Covid-19

Ha arribat el mes de setembre, la tornada a la feina, i la tornada a l'escola. Enguany, d'una manera ben diferent, ja que tots plegats ens hem hagut d'adaptar a les mesures de seguretat i sanitàries per prevenir l'expansió de la Covid-19. Unes mesures que també es fan extensibles a l'àmbit del lleure, condicionant així les activitats previstes per al cap de setmana arreu de Catalunya. Unes activitats que, en molts casos, han modificat o adaptat el seu format per garantir la seguretat de tothom.

Tot seguit, repassem algunes de les propostes previstes per al cap de setmana. No deixeu de consultar les diferents agendes municipals!

Propostes culturals

Montgat ha estrenat aquest mes de setembre un nou cicle de música a l'aire lliure al parc de la Riera d'en Font. Cada divendres a les 22 hores "Viu la Música a Montgat" ofereix música en directe. Qui vulgui assistir-hi, cal fer reserva prèvia al web www.entrapolis.com.

 

Fins al 20 de setembre s'està celebrant Vilapensa, el Festival del Pensament del Penedès. Enguany, els actes principals es podran seguir al web rtvvilafranca.cat, i al plató, l'auditori de VINSEUM, hi haurà aforament limitat. Cal reserva prèvia a entrades.vinseum.cat.

I pensat per a un públic familiar, el dia 20 de setembre se celebra Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer. Una jornada amb l'objectiu de fomentar la lectura en família. Cal reserva prèvia a www.balaguer.cat/portal/14/ins_encontats.php

Cim i Tomba

Cim i Tomba

 

Fires i jornades

La gastronomia és un dels grans atractius de casa nostra. Durant el mes de setembre s'està celebrant la Campanya Gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba a Tossa de Mar. 13 restaurants del municipi ofereixen aquests dies menús amb aquest plat tradicional. Penseu a reservar!

I del 18 al 20 de setembre, nova edició de la Fira de la Vinyala d'Òdena, amb una edició especial que convida a viure la Fira des de casa. Enguany no hi haurà demostracions en directe de plats, però tothom qui ho desitgi podrà adquirir tapes, degustacions o carmanyoles posant-se directament en contacte amb els restaurants participants. També es pot reservar taula als diferents establiments.
 

 
Destaquem