5 festivals musicals per a aquest estiu

Després d'un any d'aturada, les grans cites musicals tornen durant el període estival a Catalunya

La pandèmia va obligar a suspendre o modificar bona part dels festivals musicals durant l'estiu del 2020, però aquest any, tornen amb més força que mai arreu de Catalunya, adaptats a la situació sanitària que viu el país. Tot seguit, repassem algunes de les grans cites d'aquests mesos a Catalunya. Uns festivals i concerts que es poden veure alterats o modificats en funció de la situació epidemiològica. No deixeu de consultar abans d'assistir-hi!

FESTIVAL JARDINS PEDRALBES

De l'1 de juny al 23 de juliol arriba la 9a edició del Festival Jardins Pedralbes, amb múltiples propostes als Jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona. Entre els artistes que pujaran a l'escenari hi ha nom com Niña Pastori, Fangoria, Sergio Dalma, Loquillo, Jorge Drexler, Andrea Motis, Sidonie, Maria Arnal i Marcel Bagés, Il Divo, entre molts altres.

CRUÏLLA

El Cruïlla també torna enguany al Parc del Fòrum del 4 de juny al 25 de juliol, amb el format XXS, estrenat durant la passada edició, en què es va mantenir la música. Els concerts seran a l'Estadi Olímpic, l'Antiga Fàbrica Damm i el Disseny Hub, amb propostes com Ana Torroja, Victor Manuel, i Zoo, entre d'altres.

FESTIVAL GREC

Del 27 de juny al 31 de juliol s'està celebrant el Grec 2021, amb noms com Fatoumata Diawara i Omara Portuondo, Sopa de Cabra, Love of Lesbian, Concha Buika i Rodrigo Cuevas, entre molts altres.

 

FESTIVAL DE PORTA FERRADA

Una altra de les cites estiuenques a casa nostra és el Festival de Porta Ferrada, que enguany arriba a la 59a edició del 9 de juliol al 21 d'agost. Entre les propostes a l'escenari, hi ha noms com Ben Harper, Bad Gyal, Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosario, La Oreja de Van Gogh, o Oques Grasses, entre altres.

FESTIVAL DE CAP ROIG

Una altra proposta és gaudir del Cap Roig 2021, del 23 de juliol al 21 d'agost, a Calella de Palafrugell. Entre els artistes d'enguany hi ha noms com Raphael, Ara Malikian, Antonio Orozco, Estopa, Love of Lesbian, Aitana, o Blaumut, entre altres.

Aquests són només alguns dels festivals musicals d'aquest estiu a Catalunya. No deixeu de consultar les agendes municipals per conèixer les propostes, i reviseu sempre que la situació sanitària no obligui a fer modificacions.
 

 
Destaquem