5 bons propòsits per l'any nou

Després de les festes, arriba el moment de tornar a la rutina amb nous reptes per l'any que comença

Ara que ja fa uns dies que hem començat l'any nou, i una vegada han finalitzat les festes nadalenques, és el moment de tornar a la rutina marcant-nos nous reptes per a l'any que comença. I és que són moltes les persones que cada any, per any nou, es marquen bons propòsits per intentar ser una mica millors.

Enguany, com tot, el nou any i els bons propòsits que l'acompanyen, vénen marcats per la situació de pandèmia que estem vivint, per la qual cosa hi ha bons propòsits que haurem de deixar per més endavant, com ara el de viatjar més per descobrir noves cultures. Però n'hi ha d'altres que podem afrontar amb èxit. Vegem-ne uns quants!

Deixar de fumar.

Un dels propòsits estrella quan comença el nou any és deixar de fumar. Per aconseguir-ho, és important comptar amb ajuda mèdica i amb tractaments específics, però, sobretot, és indispensable que tinguis una gran força de voluntat per tirar endavant i no tornar a decaure.

Fer més esport.

Ara per ara, anar al gimnàs no és possible, però això no significa que no es pugui fer esport, o petites activitats que t'ajudin a mantenir-te en forma. Per exemple, pots començar pujant les escales en comptes d'agafar l'ascensor, o sortir a passejar caminant a pas ràpid.

 

Menjar més sa.

L'alimentació també pot ser un bon repte, aconseguint, a poc a poc, tenir una alimentació més sana. Per aconseguir-ho, la clau és anar introduint, a poc a poc, en la dieta aquells aliments que abans no prenies com, per exemple, pasta integral o peix, i establir quins dies a la setmana menjaràs carn o verdures. Això també t'ajudarà a perdre alguns quilos de més.

Estalviar.

Millorar l'economia sempre és un repte, però hi ha maneres per estalviar sense gairebé notar-ho. Una bona idea és anar guardant diners a poc a poc, de forma que no notis un canvi radical en el teu dia a dia, però que a la llarga sumaran un bon grapat.

Deixar el passat enrere.

Per ser més feliç, cal mirar endavant, fent fora de la teva vida el ressentiment. Així, encara que t'hagin fet mal, has d'oblidar i perdonar. Per poder mirar cap al futur amb bons ànims cal que deixis enrere el passat i que no pensis en la revenja.

 
Destaquem