5 activitats per al primer cap de setmana de setembre

Arrenca el mes amb noves propostes arreu de Catalunya per als pròxims dies

Ja ha arribat el mes de setembre, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya. Així, el primer cap de setmana arriba amb diferents propostes ben variades per poder triar a què dediquem el nostre temps lliure ara que les vacances ja s'han acabat per a molts.

Tot segui, destaquem cinc activitats que es fan arreu del territori, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals, ja que hi trobareu moltes més idees i propostes, des de visites guiades, fins a mercats. Bon cap de setmana!

La gastronomia està present durant aquest mes amb diferents propostes. Per exemple, des del dia 1, i fins al 30 de setembre, se celebren la Campanya Gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba a Tossa de Mar, que enguany compta amb la participació de 12 restaurants.

Cartell de la Festa de la Verema a Alella

Cartell de la Festa de la Verema a Alella

 

El setembre també és temps de verema, i aquest fet se celebra a diferents municipis de Catalunya on se celebren festes i activitats al seu voltant. Per exemple, del 2 al 8 de setembre té lloc la Festa de la Verema a Alella, i del 3 al 5, la Festa de la Verema de Cubelles.

Més festes tradicionals. Del 3 al 5 de setembre se celebra la Festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat. Una festa de recreació històrica on s'escenifica els diferents fets ocorreguts a la vila d'Olesa de Montserrat en el transcurs de la Guerra de Successió.

I si seguim parlant de cultura, del dia 3 al dia 12 se celebren les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, amb danses, músiques i cultura d'arreu del món.

 
Destaquem