4 platges nudistes que no pots deixar de visitar

Hi ha més de 50 platges de tradició nudista arreu de Catalunya

A Catalunya hi ha més de cinquanta platges de tradició nudista. N'hi ha de més salvatges, com la cala Borró de Colera o la Waikiki de Tarragona, i d'altres totalment urbanitzades, amb els serveis de qualsevol arenal de ciutat, com la Mar Bella de Barcelona.

Avui en destaquem quatre, recomanades com les millors pel portal platges.cat.

Platja de la Marquesa a Deltebre

Platja de la Marquesa a Deltebre

Platja de la Marquesa (Deltebre)

La platja de la Marquesa, al terme municipal de Deltebre, és una de les platges amb més encant de les Terres de l'Ebre. Una platja de sorra, salvatge, entre petites dunes de sorra fina. Un entorn caracteritzat per l'amplitud d'espais i la tranquil·litat absoluta, amb 2,5 km de longitud i una amplada de 80 metres, on hi ha un restaurant i aparcament.

Per accedir-hi cal seguir la carretera que va en direcció a la punta del Fangar, i es troba a 7 km del nucli urbà de Deltebre.

Platja Illa Roja a Begur

Platja Illa Roja a Begur

Platja Illa Roja (Begur)

Aquesta platja nudista es troba entre Begur i Pals, envoltada de penya-segats, rep aquest nom en referència a la illeta rocosa de color vermellós que té davant. Una platja que ofereix un entorn magnífic, amb parets rocoses, boscos de pins, aigües transparents, pendent bastant pronunciat i sorra daurada de gra gruixut. Una platja nudista de prestigi internacional.

Platja del Torn a l'Hospitalet de l'Infant

Platja del Torn a l'Hospitalet de l'Infant

 

Platja del Torn (Hospitalet de l'Infant)

A l'Hospitalet de l'Infant es pot gaudir del nudisme a la Platja del Torn, considerada una de les millors platges nudistes a escala estatal. Una platja amb una extensió de 1.600 metres, amb sorra tirant a gruixuda i algunes pedretes, i amb aigua bastant transparent.

La platja del Torn conserva encara l'Illot del Torn, el basament d'una torre de defensa des de la qual, antigament, es vigilaven les incursions de pirates.

Platja de la Mar Bella a Barcelona

Platja de la Mar Bella a Barcelona

Platja de la Mar Bella (Barcelona)

A la costa de Barcelona es troba la platja de la Mar Bella, al districte de Sant Martí, entre l'espigó de la Mar Bella i el de Bac de Roda. Una platja que té uns 500 metres de llargada i uns 40 metres d'amplada i que disposa d'un espai dedicat a platja nudista. A la platja hi ha un espai de bar-discoteca.

 
Destaquem