4 Carnavals que no us podeu perdre a Catalunya

Aquest cap de setmana el Carnaval és el rei

 

 

Aquest cap de setmana és Carnaval, festa de disbauxa i bogeria que se celebra arreu del territori català. Per això us portem el recull dels quatre carnavals imprescindibles de la Catalunya per a que aneu a lluir les vostres disfresses sense cap tipus de vergonya:

 

Sitges

Sitges 

 

Sitges

Segurament és el més popular de tota Catalunya i el que té les festes més boges. No us perdeu la Rua de la Disbauxa i la Rua de l'Extermini, on centenars de persones recorren els carrers de la ciutat amb les disfresses més espaterrants. La festa se celebra del 28 de febrer al 6 de març, i podeu consultar totes les propostes.

 

Solsona:

El tradicional Carnestoltes d'aquesta ciutat de la Catalunya interior és esbojarrat i molt divertit. Les seves comparses no porten disfresses tradicionals, sinó que utilitzen les bruses de la seva colla. No us perdeu el Carnestoltes infantil del dilluns, diversió assegurada pels més petits. Consulteu les activitats entre el 28 de febrer i el 6 de març.

 

Pullassu Carnaval de Terra endins Torello

Pullassu Carnaval de terra endins Torello

 

Torelló:

L'anomenar Carnaval de Terra Endins no té res que envejar als altres. A la Cercavila del Pullassu veureu a la Guita Tita i a la Nit de Senyoretes i Homenots veureu tot de gent disfressada del gènere contrari. Mireu el programa d'actes de la festa.

 

Vilanova i la Geltrú:

A tocar de Sitges hi trobem aquest Carnaval que destaca per la Guerra de Carmels de diumenge, una batalla molt dolça! Comença avui, el Dijous Llarder amb una tradicional xatonada i una batalla de merengues. Demà divendres podreu gaudir del Rei Carnestoltes i dissabte viureu el dia del Caramel. Mireu el programa!

 
Destaquem