3 propostes esportives per al cap de setmana

Gaudeix de la natura i de l'entorn participant de diferents activitats esportives a Catalunya

L'activitat esportiva comença a prendre força arreu de Catalunya amb l'arribada del bon temps, i són molts els municipis que organitzen jornades, curses, festivals, i molt més amb l'esport (des de múltiples vessants) com a protagonista.

Aquest cap de setmana de maig arriba amb diferents propostes.

Del 19 al 21 de maig se celebra el Festival Camina el Berguedà, que enguany arriba a la 4a edició endinsant el visitant fins a indrets únics de la comarca. Un d'ells és la mina de Riutort, "l'única mina de petroli d'Europa". Cal destacar també l'itinerari de descoberta de la població de Graugés i el seu entorn, una zona amb elements arquitectònics que van des de l'època medieval fins a la revolució industrial. Seguint amb l'aposta per la mobilitat inclusiva del festival, es realitzarà una ascensió inclusiva al cim de la Gallina Pelada.

Tampoc hi faltaran el tast de vi amb coca i llonganissa i el tast de ratafia de proximitat.

Consulta tots els detalls, les activitats, i inscriu-te a les propostes, en aquest enllaç.

Festival Camina el Berguedà

Festival Camina el Berguedà

 

D'altra banda, ja està tot a punt perquè es disputi, el dissabte 20 de maig, la Cursa de la Cervesa, que organitza Cervesa del Montseny amb l'objectiu de promoure l'esport i la vida saludable. En la sisena edició, busca superar de nou el miler de participants i consolidar-se així com una de les més participatives de Catalunya.

La cursa, que començarà a les 10 h i té sortida i arribada a la seu de la cervesera a Sant Miquel de Balenyà, és un cros apte per a tota classe de corredors, amb un circuit circular i un recorregut de 10 km amb un lleuger desnivell (+-100 m). Passa per espais del Pre Parc Natural del Montseny i habilita un total de tres avituallaments més el del final. Compta amb controls de temps i amb premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina.

Després de la competició, hi haurà una botifarrada per a tots els participants i els seus acompanyants així com una festa cervesera, amenitzada amb la música del discjòquei DJ - Nickname i on es podran degustar totes les varietats de Cervesa del Montseny. Quan tots els participants hagin arribat, es durà a terme l'entrega de premis. Des de primera hora del matí, es podran visitar les instal·lacions de la fàbrica que estaran obertes al públic. Cervesa del Montseny aconsella un consum moderat de cervesa.

Tots els detalls i inscripcions, en aquest enllaç.

RUN FESTIVAL A TOSSA DE MAR

RUN FESTIVAL A TOSSA DE MAR

Ja diumenge, dia 21, Tossa de Mar celebra una nova edició del Run Festival. Una cursa popular, de 15 quilòmetres, que va néixer com "La Mitja de Tossa". Una mitja marató d'asfalt que va ser guardonada com la millor Mitja Marató d'asfalt de Catalunya l'any 2016.

Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.

Més informació
 
Destaquem