3 platges on gaudir del nudisme a la Costa Daurada

El litoral tarragoní ofereix diferents opcions naturistes

Gaudir del naturisme envoltats de sorra daurada és possible a les platges de la Costa Daurada. Entre les diferents opcions, avui en destaquem 3 perquè no us les perdeu.

Platja del Torn

Platja del Torn

Platja del Torn (Hospitalet de l'Infant)

A l'Hospitalet de l'Infant es pot gaudir del nudisme a la Platja del Torn, considerada una de les millors platges nudistes a escala estatal. Una platja amb una extensió de 1.600 metres, amb sorra tirant a gruixuda i algunes pedretes, i amb aigua bastant transparent.

La platja del Torn conserva encara l'Illot del Torn, el basament d'una torre de defensa des de la qual, antigament, es vigilaven les incursions de pirates.

Cala fonda

Cala fonda

Cala Fonda (Tarragona)

La Cala Fonda o Waikiki, prop de la Platja Llarga a Tarragona, és una platja aïllada, de difícil accés i sense serveis, on els amants del nudisme poden trobar un espai idoni per practicar-lo. La platja ha estat catalogada per la prestigiosa revista National Geographic com una de les 21 millors platges de Catalunya.

 

La platja es troba a 6 quilòmetres al nord de Tarragona, i s'hi pot arribar per carretera (N-340), o caminant des de la Platja Llarga de Tarragona. Per arribar a la cala s'ha de deixar el cotxe prop del càmping Torre de la Mora i caminar per senders uns 20 minuts fins a arribar a la Cala de la roca, i després, a la Platja Fonda.

Platja dels Muntanyans

Platja dels Muntanyans

Platja d'Els Muntanyans (Torredembarra)

Els Muntanyans és un espai natural de Torredembarra circumscrit a l'àrea protegida Platja de Torredembarra i Creixell. El seu principal valor és el de conservar ecosistemes (dunes i maresmes sobretot) ja desapareguts a pràcticament tota la costa catalana. La platja és de fàcil accés tant amb vehicle particular com amb transport públic.

 
Destaquem