3 piscines naturals que no et pots perdre

Espais on banyar-se en aigua dolça enmig de la natura

Refrescar-se en aigua dolça, envoltat de natura, és una de les millors opcions durant l'estiu després de fer una bonica excursió per la natura. Multitud de gorgues i piscines naturals ofereixen aquesta possibilitat arreu de Catalunya.

Us en presentem 3 que de segur us captivaran.

Basses del Borró

Basses del Borró

Basses del Borró (Alta Garrotxa)

Les quatre basses que ofereix el riu Borró aflorant a la superfície són un indret fantàstic on passar les altes temperatures d'estiu de l'Alta Garrotxa. Per arribar a les més baixes, s'hi accedeix des del municipi de Sales, seguint les indicacions per la carretera. Planifiqueu l'excursió per gaudir d'un dia a la natura.

La Gorguina

La Gorguina

La Gorguina (Baix Camp)

Entre Vilaplana i La Febró, al Baix Camp, es troba La Gorguina, una piscina natural formada per un impressionant salt d'aigua al qual s'arriba després d'una caminada d'uns 5 quilòmetres. Una excursió que val la pena per gaudir de les aigües d'aquest espai.

 
La Fontcalda

La Fontcalda

La Fontcalda (Terra Alta)

Al terme municipal de Gandesa, a la Terra Alta, es pot gaudir del santuari de La Fontcalda. En aquest punt, el riu Canaletes s'estreny formant un petit congost que ofereix un paisatge espectacular. Les aigües formen enormes piscines naturals, d'aigua procedent de la font termal d'aigua calenta que hi ha al capdavall d'aquesta zona.

 
Destaquem