3 espectacles que no et pots perdre aquest 2024

Et deixaran amb la boca oberta

Si t'agraden els grans espectacles, aquí te'n deixem tres que no et pots perdre aquest 2024!

 

  • Mago Pop 

Obre els ulls i endinsa't en el fascinant món de la màgia amb Antonio Díaz, també conegut com El Mago Pop, en el seu espectacle "La Gran Ilusió". Aprofita l'oportunitat única de presenciar aquest extraordinari espectacle ple de màgia, il·lusions i fantasia a Barcelona, al Teatre Victòria.

Si et preguntes què fa tan especial aquest espectacle, no busquis més. Antonio Díaz, guanyador del Premi Nacional de Magia el 2008, ens presenta "La Gran Ilusió" al Teatre Borràs de Barcelona. Aquesta experiència és una oportunitat única per a tots els amants de la màgia i la il·lusió.

En aquest espectacle, El Mago Pop ens porta a un viatge per la seva vida, des de la seva passió juvenil pels jocs de mans fins a la seva consagració com a il·lusionista extraordinari. Et sorprendrà amb trucs fascinants, humor enginyós i una història que captivarà la teva imaginació.

La màgia d'Antonio Díaz no coneix fronteres. Després de conquistar els teatres de Madrid i deixar bocabadat fins i tot a Stephen Hawking, El Mago Pop arriba a Broadway amb el seu espectacle "Nada es Imposible". Aquesta és una oportunitat única de veure l'il·lusionista més jove a conquerir els escenaris de la famosa avinguda a Nova York.

Compra les teves entrades aquí.

 

  • Mamma Mia

Mamma Mia torna a Barcelona amb la seva aclamada comèdia musical construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'Abba, amb 54 milions de espectadors d'arreu del món, aquest espectacle ha conquerit cors amb la seva encantadora història d'amor, humor i amistat. Descobreix com aquest musical ha creat una experiència que enamora a tots els públics.

 

Mamma Mia! Teatre Barcelona

Mamma Mia! Teatre Barcelona

 

  • Harry Potter: The Exhibition

Barcelona ha obert les portes a una experiència màgica única: Harry Potter: The Exhibition. Aquesta exposició, presentada al Port Vell, trasllada als visitants al món màgic de Harry Potter i tot el Wizarding World. 

La exhibición ofereix una narrativa impactant i tecnològica innovadora, amb una exposició que inclou des de moments èpics de les pel·lícules de Harry Potter i Animals Fantàstics fins a la producció guanyadora del premi Tony Harry Potter i el llegat maleït a Broadway, aquesta és una oportunitat única de connectar amb l'univers de Harry Potter.

L'exposició ofereix una varietat d'experiències, des de la Sala dels retrats fins a la famosa escena del Gran Saló amb espelmes flotants. Les aules de Hogwarts, la cabana de Hagrid i altres escenaris icònics ofereixen oportunitats úniques per fer fotos i connectar amb el món màgic.Una de les sales destacades és la "De la pàgina a la pantalla", que exhibeix una primera edició de Harry Potter i la pedra filosofal en una càmera acorazada inspirada en les bóvedes de Gringotts.

Harry Potter: The Exhibition és molt més que una simple exposició, és una oportunitat d'immersió total en el món màgic creat per J.K. Rowling, amb una varietat d'activitats interactives, escenaris autèntics i detalls encantadors.

Assabentat més sobre Harry Potter: The Exhibition aquí o compra les entrades directament a la seva web.

Harry Potter The Exhibition

Harry Potter The Exhibition

 

Viu els espectacles que estan sorprenent a milers i milers de persones a Barcelona!

 

 
Destaquem