Descobreix la Màgia a Barcelona amb la Visita a l'Exposició Harry Potter: The Exhibition

Un pla ideal per tots els fans de Harry Potter

Ets fan de Harry Potter? T'has llegit els llibres? Has vist les pel·lícules amb els teus fills? Llavors segur que t'has assabeentat de l'Exposició Harry Potter! 

Una Experiència Màgica que Desafia la Realitat

Imagina't immers en el món màgic de Harry Potter, on les teves escenes i personatges preferits prenen vida davant teu. Comença una jornada plena de moments inoblidables i experiències úniques que et portaran darrere de les càmeres de la saga.

Detalls Màgics de l'Exposició

L'exposició commemora els moments més icònics, personatges, escenaris i criatures de les pel·lícules de Harry Potter i Fantastic Beasts, així com del Wizarding World ampliat. Des de detalls inèdits fins a moments clàssics, aquesta experiència és una oportunitat per explorar els teus moments preferits com mai abans.

Narració Interactiva i Tecnologia Inmersiva

Escull la teva casa de Hogwarts, varita i Patronus mentre et submergeixes en una aventura personalitzada. Des de seure a la cadires gegant de Hagrid fins a explorar la cuina sota l'escala, cada moment esdevé realitat. La narració interactiva i la tecnologia immersiva et portaran darrere de les càmeres, descobrint els secrets de la producció cinematogràfica.

Descobreix el Món Màgic Extens

Gaudeix dels teus moments preferits, accesoris, vestits i llocs mentre et sumerse en un Món Màgic extens. Des de les criatures icòniques fins a les històries de Harry Potter i el legat maldit, aquesta exposició t'oferirà una experiència única i envolvent.

Viu la Màgia a Barcelona

No et perdis aquest cap de setmana màgic a Barcelona amb "Harry Potter: The Exhibition". Reserva aquí i plena la teva jornada amb misteris, encant i una immersió total al món de Harry Potter. Una oportunitat única que no pots deixar escapar.

 
Destaquem