20 propostes per gaudir del cap de setmana

Les activitats culturals són les protagonistes d'aquest mes de juliol a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i, amb l'arribada de l'estiu, les activitats es multipliquen arreu de Catalunya per poder gaudir del bon temps i de les vacances. Aquest cap de setmana, les propostes culturals són les grans protagonistes, però hi ha activitats per a tots els gustos i edats.

Tot seguit en destaquem algunes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals, de segur que trobeu alguna cosa que us encantarà!

Festival Pas a Martorell

Festival Pas a Martorell

Propostes musicals

La cultura és una de les grans protagonistes d'aquest cap de setmana, i del mes de juliol en general. Entre moltes altres propostes, Solsona dona la nota fins al 18 d'agost amb una trentena d'actuacions musicals, i fins a finals de mes s'està celebrant el Grec Festival a Barcelona, així com el REMOR, el cicle de Concerts a la Fresca a Teià, i el Cicle de Concerts -A l'estiu, música en viu- a Piera.

I més música, amb el Festival de Rumba Catalana a Palamós, fins a finals de mes, el Festival Cruïlla Barcelona, del 8 al 10 de juliol, i el Pòdium, Festival de Música de Matadepera, fins al dia 16 d'aquest mes. Arrenca també el Festival Pas a Martorell, amb propostes fins al 7 d'agost, i l'Anòlia, el Festival de Música a Igualada, així com el Rodafolk, Festival de Música Tradicional a Roda de Ter, que se celebra els dies 10 i 11.

Festival de Màgia a Llívia

Festival de Màgia a Llívia

Més propostes culturals

I no tot és música. Fins al 30 de setembre segueix el Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català, i fins al 27 de juliol se celebra també el Festival de Màgia a Llívia.

Durant el cap de setmana, a més, té lloc el FASCURT, el Festival de Curtmetratges del Masnou, i L'Istiu, el Cicle d'espectacles a l'aire lliure a Sant Sadurní d'Anoia, durant el mes de juliol.

 
Buff Mountain Festival a la Vall de Boí

Buff Mountain Festival a la Vall de Boí

Més propostes

Però les activitats no s'acaben aquí! Durant el cap de setmana se celebra la Fira Arrels del Vi a Sant Martí d'Empúries (L'Escala), la Fira de Lutiers de Cervera, i l'European Balloon Festival a Igualada.

A més, hi ha una nova cita amb el Buff Mountain Festival a la Vall de Boí, de l'Aplec de Milany a Vallfogona de Ripollès, i de les múltiples propostes de La Cua del Drac a Olot.

 
Destaquem