15 propostes per al primer cap de setmana de l'any

L'activitat no s'atura arreu de Catalunya per celebrar les vacances de Nadal

És temps de vacances nadalenques, i les activitats al voltant d'aquesta temàtica s'estenen arreu de Catalunya. Activitats per gaudir-ne en família, carregades de tradició, de les quals es pot gaudir també el primer cap de setmana de l'any.

Tot seguit, en destaquem una quinzena, però no deixeu de consultar les agendes municipals, ja que hi ha propostes a gairebé tots els municipis del país.

Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet

Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet

Pessebres vivents

En plenes vacances de Nadal, i ja a punt de rebre l'any nou, segueixen les representacions de pessebres vivents arreu de Catalunya. Entre molts altres, fins al 2 de gener es pot gaudir del Pessebre vivent de Jesús a Tortosa, del Pessebre vivent de Premià de Dalt o del Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet, fins al dia 9 del Pessebre Vivent dels Prats de Rei, o fins al 27 de gener del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat.

 

Podeu consultar més pessebres vivents en aquest enllaç.

Els Pastorets de Balsareny

Els Pastorets de Balsareny

Els Pastorets

També, en època nadalenca, no hi poden faltar les representacions del clàssic Els Pastorets. Aquests dies es poden veure representacions a Mataró, a Balsareny, a Girona, a Súria, o a Igualada, entre molts altres.

Fires de Nadal arreu del territori

Fires de Nadal arreu del territori

Més activitats nadalenques

Són moltes les fires de Nadal i Reis que es poden visitar aquests dies arreu de Catalunya, i també els parcs infantils i les activitats de Nadal que s'organitzen a molts municipis. Com a exemple, fins al 4 de gener se celebra el Viu el Nadal a Cervera, s'organitzen les activitats de Nadal a Palamós, hi ha Mercats de Nadal a Lleida, i Concerts de Nadal a Santa Cristina d'Aro, i la proposta Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt, entre moltíssimes altres activitats.

 
Destaquem