15 activitats per gaudir del cap de setmana

La cultura és la gran protagonista dels caps de setmana d'estiu a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, i les activitats no s'aturen arreu de Catalunya per gaudir de l'estiu i del temps lliure. Unes activitats adaptades a la situació de pandèmia, i que recomanem confirmar abans d'anar-hi per si hi ha algun canvi d'última hora.

Tot seguit, en destaquem algunes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar les propostes que més s'adapten als vostres gustos i necessitats.

Festival de noves sonoritats a les coves del Salnitre de Collbató en una edició anterior

Festival de noves sonoritats a les coves del Salnitre de Collbató en una edició anterior

Propostes artístiques

La cultura no s'atura en tot l'estiu arreu de Catalunya, sempre amb les mesures sanitàries pertinents. Així, entre moltes altres propostes, durant aquest cap de setmana es pot gaudir del REMOR, el cicle de Concerts a la Fresca a Teià, que s'estendrà fins al 29 de juliol. També de les propostes del Juliol de Música i Poesia a Balaguer, fins al dia 25, i del Cicle de Concerts -A l'estiu, música en viu- a Piera.

A més, fins a principis d'agost, està en marxa el Cicle Dona'm Cultura a l'Arboç, amb concerts i espectacles durant els caps de setmana, i encara es pot gaudir de les propostes el Grec Festival a Barcelona.

Però encara hi ha més propostes culturals arreu del territori. Fins a finals de mes se celebra el FITM, el Festival Internacional del Terracotta Museu a la Bisbal d'Empordà, i fins al dia 28, el Festival d'estiu de Cobles i Compositors a Tiana. També, fins al 7 d'agost, es pot gaudir del Festival Pas a Martorell, i de Música al carrer a Tarragona.

 

A més, divendres 23 arrenca el Cap Roig Festival, i també se celebra el Gong, el festival de noves sonoritats a les coves del Salnitre de Collbató.

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu

Més propostes!

La llista d'activitats durant aquest cap de setmana no s'acabaria mai, però entre totes elles, hi ha propostes com la Festa del Renaixement a Tortosa, que enguany se celebra adaptada a la situació de pandèmia únicament amb activitats d'aforament limitat, i la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que celebrarà la seva 45a edició adaptada a la pandèmia.

A més, és el torn de la Fira del Pescador de Roda de Ter, i la Festa del tomàquet del Bages, entre moltes altres propostes.

 
Destaquem