12 propostes per gaudir del cap de setmana

Les activitats més destacades arreu del territori

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes de juliol, i ja en ple estiu, les activitats es multipliquen arreu de Catalunya. Propostes per a tots els gustos i edats de les quals en destaquem algunes.

Festival Grec Barcelona

Festival Grec Barcelona

Festivals

Fins al 31 de juliol s'està celebrant el Grec Festival a Barcelona, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ. Després de 43 edicions, el Grec Festival de Barcelona s'ha convertit en el primer productor d'espectacles a Catalunya, amb una doble missió: donar suport a la producció local i mostra algunes de les millors creacions dels col·lectius i artistes catalans, i ser una finestra oberta al món que presenti des de la ciutat les propostes més interessants de diferents països.

D'altra banda, el 4 al 6 de juliol té lloc FASCURT, el Festival de Curtmetratges del Masnou, projectant curtmetratges d'arreu, projeccions que compten amb un final de festa amb l'animació de discjòqueis. I també els dies 4, 5 i 6 de juliol arriba una nova edició de Per Amor a l'Hart, Festival d'Arts de Carrer de L'Hospitalet. Durant tres dies, tres escenaris seran en l'epicentre cultural de la Ciutat, on la dansa, el circ i la música en viu brillen amb la seva energia, vitalitat, virtuosisme i essència.

 

Pont a les Arts Sonores a Martorell

Pont a les Arts Sonores a Martorell

I més propostes culturals. Del 5 al 7 de juliol arriba Al Carrer, el Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans. Música, dansa, circ, teatre, animació o titelles s'apropen al públic i s'obren a tothom durant el primer cap de setmana de juliol. I entre altres moltes propostes, fins a finals de mes té lloc el Festival Pas, Pont a les arts sonores a Martorell, on descobrir artistes, música, tendències, idees, amics i relacions humanes.

Cantada d'havaneres a Calella de Palafrugell

Cantada d'havaneres a Calella de Palafrugell

Propostes culturals

La Pobla de Segur celebra aquest cap de setmana la Diada dels Raiers, un homenatge a aquest antic ofici fluvial. D'altra banda, la nit del 6 de juliol se celebra el Canet Rock a Canet de Mar, amb més de 12 hores de música i festa amb les millors bandes del país.

 

La mateixa nit arriba també la tradicional Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, i el Concert al túnel de l'autovia a Cervera.

Vijazz a Vilafranca del Penedès

Vijazz a Vilafranca del Penedès

Propostes gastronòmiques i musicals

Durant el cap de setmana també és un bon moment per gaudir de la gastronomia arreu del territori. Entre altres propostes, dissabte té lloc el Tastjazz a Arbeca, amb degustació de vins i concert de jazz. I aquest diumenge se celebra el B de Gust, Mostra Gastronòmica i Vitivinícola a Gironella, una jornada dedicada a la promoció i difusió de productes del Berguedà i de vins de la D.O. Pla de Bages i altres punts de Catalunya.

Tot plegat, sense oblidar que aquest cap de setmana arriba una nova edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Un festival que els dies 5, 6 i 7 de juliol d'aquest 2019 arriba a la 13 edició a Vilafranca del Penedès per oferir la millor combinació de vins i caves amb jazz.

Aquestes són només algunes de les propostes del cap de setmana a Catalunya. No deixeu de consultar les agendes dels diferents municipis!

Més informació
 
Destaquem