10 propostes per al segon cap de setmana d'agost

Catalunya viu intensament l'estiu amb activitats per a tots els gustos

Arriba un nou cap de setmana, el segon del mes d'agost, i a Catalunya l'activitat no s'atura per omplir de propostes els dies de vacances. Tot seguit, destaquem una desena d'aquestes activitats, però recordeu que n'hi ha moltíssimes més, i que les podeu trobar a les diferents agendes municipals.

Festival de Música de la Cerdanya FOTO Cerdanya Digital

Festival de Música de la Cerdanya FOTO Cerdanya Digital

Propostes culturals

Si parlem de cultura, aquesta arriba a tots els racons de Catalunya gairebé de manera continuada. Aquest divendres, dia 11, per exemple, arrenca el Festival de Música de la Cerdanya, amb concerts els dies 11, 13 i 20 d'agost. L'únic festival de la comarca que aposta per la música simfònica de gran format i que s'ha obert també al jazz, gòspel o a la música pop-rock, i que es pot gaudir en escenaris com l'església de Sant Domènec de Puigcerdà.

Continuant amb la música, el mateix dia comença el Festival de Música Marcos Redondo a Viladrau, que vol ser un homenatge a la memòria de l'il·lustre cantant d'òpera i sarsuela, Marcos Redondo.

També dia 11 arrenca el Festival de Cinema Clàssic a Miami Platja (Mont-roig del Camp), per gaudir, els divendres de les nits d'estiu, de les millors pel·lícules de la història del cinema a la Cala dels Penyals de Miami Platja.

Festival de Música a la Gruta a Arenys de Mar FOTO Ajuntament d'Arenys de Mar

Festival de Música a la Gruta a Arenys de Mar FOTO Ajuntament d'Arenys de Mar

Dissabte, dia 12, és el torn de la primera de les propostes del Festival de Música a la Gruta a Arenys de Mar, que proposa gaudir de la música clàssica en un entorn natural tan màgic com és el Parc de Lurdes d'Arenys de Mar. I també es podrà gaudir el mateix dia de la 24ª Nit d'Il·lusió a Santa Cristina d'Aro, amb un espectacle internacional de màgia.

A més, continuen les propostes del Cap Roig Festival, així com del Festival de Música de Ripoll, i finalitza el Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada.

XXVè Mercadal del Comte Guifré a Ripoll

XXVè Mercadal del Comte Guifré a Ripoll

Fires, festes, i molt més!

També el segon cap de setmana d'agost arriba amb propostes ben diferents per gaudir el temps lliure. Ho fa amb activitats com el XXVè Mercadal del Comte Guifré a Ripoll, de l'11 al 13 d'agost, o les Festes Majors d'Amposta, entre moltes altres que podeu consultar en aquest enllaç.

Tot això, i molt més, a les diferents agendes municipals!

 
Destaquem