10 propostes que no et pots perdre el cap de setmana

Catalunya s'omple d'activitats ara que la primavera ja és ben viva

Arriba un nou cap de setmana, i a Catalunya, amb el bon temps, les activitats es multipliquen per poder triar i remenar amb aquelles propostes que més s'adaptin als vostres gustos.

Com cada setmana, destaquem 10 propostes, però recordem que n'hi ha moltíssimes més que podeu trobar a les diferents agendes municipals i comarcals. No deixeu de consultar-les!

Girona, temps de flors

Girona, temps de flors

1 - Girona Temps de Flors

Fins aquest diumenge, 19 de maig, encara es pot gaudir del Girona Temps de Flors, que torna un any més per omplir de flors la capital gironina. Nous espais, propostes culturals, i molt més, per gaudir de la primavera!

Tots els detalls, aquí.

2 - Tarraco Viva

Des del 13, i fins al 26 de maig, fes un viatge en el temps amb Tarraco Viva. El Mar Mediterrani a l'antiguitat centra la 26a edició del festival, que compta amb més de 350 actes repartits per tota la ciutat de Tarragona.

La programació, aquí.

Tarraco Viva FOTO tarracoviva.com

Tarraco Viva FOTO tarracoviva.com

3 - Festa del Mercat a la plaça d'Amposta

Aquest cap de setmana descobreix com vivien a la capital del Montsià de principis de segle XX amb la 16a Festa del Mercat a la plaça d'Amposta. Gastronomia, espectacles culturals, mercat d'època... tots els ingredients per viatjar en el temps!

Descobreix la proposta en aquest enllaç.

4 - Dia Internacional dels Museus

Dissabte, 18 de maig, tens una gran cita amb els museus de Catalunya, amb la celebració del Dia Internacional dels Museus. Un cap de setmana molt especial amb més de 300 activitats gratuïtes per a tots els públics arreu del país: visites guiades i teatralitzades, concerts, espectacles... i portes obertes als museus arreu del territori. I, a més, dissabte 18, l'oferta s'allarga fins ben entrada la nit.

Consulta les propostes, en aquest enllaç.

Cornamusam FOTO Garrotx Digital

Cornamusam FOTO Garrotxa Digital

5 - Cornamusam, Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot

Cap de setmana cultural a Olot amb una nova edició del Cornamusam, el Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Música, cultura i tradició se citen amb una programació farcida de concerts, ball folk i activitats al voltant de la cornamusa.

El programa d'activitats, aquí.

6 - Fires de Maig de Vilafranca del Penedès

Gaudiu també de les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès els dies 17, 18 i 19 de maig. Un gran punt de trobada laboral i econòmic del Penedès, amb propostes que permet tocar, tastar i conèixer de primera mà una infinitat de productes i serveis innovadors.

Consulta la programació.

Festival de Pallassos i Pallasses de Vilanova de la Muga FOTO Fem Turisme

Festival de Pallassos i Pallasses de Vilanova de la Muga FOTO Fem Turisme

7 - Clown 2024

Dissabte, dia 18, se celebra el Clown 2024, l'11è Festival de Pallassos i Pallasses de Vilanova de la Muga. Durant tot el dia podreu gaudir de diferents espectacles i tallers relacionats amb el món del clown, el circ i l'animació. Amb més d'una quinzena d'actuacions distribuïdes en quatre escenaris hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown.

Tots els detalls, en aquest enllaç.

8 - Fira de la Primavera de la Pastura i la Mel Ecològica de Sant Pere de Vilamajor

També dissabte és el torn de la Fira de la Primavera de la Pastura i la Mel Ecològica de Sant Pere de Vilamajor, amb tallers d'alimentació d'animals, xerrades, mel ecològica, pastura, tallers de l'hort, exhibicions, mercat, cercaviles, i moltes coses més!

Consulta-ho, aquí.

Fira del Pa i el Cereal a Cervera FOTO Territoris.cat

Fira del Pa i el Cereal a Cervera FOTO Territoris.cat

9 - Fira del Pa i el Cereal a Cervera

Dissabte i diumenge gaudeix de la Fira del Pa i el Cereal a Cervera. Un cap de setmana on aquests productes són els protagonistes, al costat dels espectacles, tallers, demostracions, cercaviles, i molt més.

Els detalls, aquí.

10 - Baronia d'Aitona, Mercat de Cultura i Tradicions

I diumenge se celebra una nova edició del Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d'Aitona en el marc de la Festa Major de Sant Gaietà. Música a peu de carrer, visita guiada al nucli antic i diferents espectacles i representacions teatrals i musicals, centren la proposta, entre moltes altres activitats.

Consulta la programació.

Més informació
 
Destaquem