10 propostes per gaudir del cap de setmana

Catalunya s'omple d'activitats per acomiadar el mes de maig

Arriba un nou cap de setmana, el darrer del mes de maig, i a Catalunya l'activitat no s'atura amb propostes per a tots els gustos i edats. A més de les múltiples fires i mercats que se celebren aquests dies, tot seguit destaquem 10 propostes perquè tingueu per triar i remenar.

I, com cada setmana, us recordem que n'hi ha moltes més, i que les podeu trobar a les diferents agendes municipals i comarcals!

Aplec del Caragol de Lleida FOTO Ara Lleida

Aplec del Caragol de Lleida FOTO Ara Lleida

1. L'Aplec del Caragol de Lleida

Del 24 al 26 de maig hi ha una cita imperdible a la capital del Segrià. Parlem de l'Aplec del Caragol de Lleida, declarat Festa d'Interès Turístic Nacional i Festa Tradicional d'Interès Nacional. Dins del recinte de la festa hi ha una zona de degustació oberta al públic en general que, a preus populars, ofereix diversos tipus de caragols.

Consulteu la proposta.

2. Fira Modernista de Barcelona

També del 24 al 26 de maig és el torn de la Fira Modernista de Barcelona, dedicada aquest any al poeta i dramaturg Àngel Guimerà. Fes un salt en la història fins a la Barcelona de final del s. XIX i principi del s. XX per passejar i gaudir del seu patrimoni arquitectònic i cultural, únic al món.

Les activitats, aquí.

Harpia, Balaguer Medieval

Harpia, Balaguer Medieval

3. Harpia, Balaguer Medieval

Del 23 al 26 de maig arriba una nova edició d'Harpia, Balaguer Medieval. La ciutat de Balaguer es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval al bell mig del Centre Històric, transformant-se en un poblat amb un mercat d'artesans, espai gastronòmic, activitats lúdiques i culturals, i molt més.

Consulta el programa d'actes.

4. Festa de la Farigola de Prades

El dia 25 arrenca la Festa de la Farigola de Prades, que s'estendrà fins al 2 de juny. Les façanes i racons del poble es guarniran d'ornaments florals i es duran a terme activitats diverses a la vila.

Consulta les activitats.

Festa de la Farigola de Prades FOTO Muntanyes Costa Daurada

Festa de la Farigola de Prades FOTO Muntanyes Costa Daurada

5. La Patum de Berga

El mateix dia arrenquen els actes de La Patum de Berga. Una festa imperdible a Catalunya per celebrar el Corpus.

No us perdeu res!

6. Trail Guilleries a Sant Hilari Sacalm

Una proposta esportiva. Els dies 25 i 26 se celebra la Trail Guilleries a Sant Hilari Sacalm. Una cursa de muntanya amb sortida i arribada al centre de Sant Hilari Sacalm que et permetrà endinsar-te als boscos verds de Les Guilleries i gaudir dels seus corriols i bones vistes.

Mira els recorreguts i les opcions.

Catifes de Flors d'Arbúcies FOTO visitarbucies.com

Catifes de Flors d'Arbúcies FOTO visitarbucies.com

7. Catifes de Flors d'Arbúcies

Diumenge, 26, gaudeix de les Catifes de Flors d'Arbúcies. Els carrers del poble es convertiran en una galeria de colors i creativitat, on les catifes de flors seran les protagonistes. Una festa que és molt més que una exhibició d'art efímer, és una celebració de la cultura com a poble.

Tots els detalls, aquí.

8. Ruta pel Parc Natural d'Olèrdola

El mateix dia, participa de la Ruta pel Parc Natural d'Olèrdola. Aquesta ruta de senderisme guiada per la Muntanya d'Olèrdola permet que els visitants coneguin la identitat del municipi.

Tots els detalls, i inscripcions, aquí.

Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró FOTO Ajuntament de Mataró

Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró FOTO Ajuntament de Mataró

9. VINUM, Fira de Vins del Massís del Garraf a Olesa de Bonesvalls

I diumenge s'estrena el VINUM, la Fira de Vins del Massís del Garraf a Olesa de Bonesvalls. Un esdeveniment que promocionarà els cellers participants d'aquesta zona geogràfica així com els productes que s'hi elaboren, com ara vins i escumosos.

Consulta la proposta.

10. Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró

Últims dies per gaudir de la Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró, una de les més grans de Catalunya pel que fa a nombre d'atraccions i casetes, i compta amb una zona de bars i restaurants amb una oferta gastronòmica variada.

Descobreix-ho!

Més informació
 
Destaquem