10 propostes per gaudir del cap de setmana

Catalunya s'omple d'activitat durant els pròxims dies per gaudir del temps lliure

Arriba un nou cap de setmana, el primer després de les festes nadalenques, i a Catalunya l'activitat no s'atura perquè tingueu propostes de tota mena per gaudir del temps lliure.

Tot seguit en recollim 10, però recordeu que en podeu trobar moltes més consultant les agendes municipals!

Els Pastorets d'Igualada FOTO Infoanoia

Els Pastorets d'Igualada FOTO Infoanoia

Encara amb esperit nadalenc?

Si encara tens ganes de continuar gaudint de propostes nadalenques, aquest cap de setmana pots fer-ho amb diferents propostes arreu de Catalunya.

Per exemple, fins al 22 de gener es pot visitar el Pessebre Monumental de Parets del Vallès, i fins al dia 29, l'Exposició de Pessebres a Castellterçol.

Si preferiu pessebres vivents, fins a aquest diumenge, dia 15, hi ha representacions del Pessebre Vivent dels Oficis Perduts de Sant Guim de la Plana, i també el Pessebre vivent parlat de les Gunyoles a Avinyonet del Penedès.

I encara un clàssic de clàssics. També fins al dia 15 es pot gaudir de Els Pastorets d'Igualada, i fins al dia 22, Els Pastorets de Mataró.

Descobreix la Piera Moderna FOTO @anoiapatrimoni

Descobreix la Piera Moderna FOTO @anoiapatrimoni

Propostes familiars

Més enllà de la temàtica nadalenca que encara continua, aquest cap de setmana hi ha múltiples propostes familiars per gaudir del temps lliure. Per exemple, es pot participar de les Visites familiars guiades a l'Espai Cràter d'Olot, la Visita Guiada -Lleida City Tour el diumenge, dia 15, o la Visita Guiada Piera Moderna. De la vinya a l'estiueig, també diumenge, entre moltes altres opcions.

Tres Tombs a Valls

Tres Tombs a Valls

Què arriba Sant Antoni!

Dimarts, dia 17, és Sant Antoni, patró dels animals, i durant aquest cap de setmana ja hi ha moltes localitats que celebren festes en el seu honor. Destaquen especialment les tradicionals rues dels Tres Tombs, on els animals són els protagonistes, i que, tot i les crítiques que reben any rere any, esdevenen tot un espectacle. Un homenatge als animals que, sempre, ha de tenir el seu benestar com a protagonista,

Dit això, aquest diumenge, dia 15, se celebren els tradicionals Tres Tombs de Sant Antoni a Valls, declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional, entre moltes altres propostes.

Recordeu que podeu trobar moltes més activitats consultant les agendes municipals!

 
Destaquem