10 propostes per gaudir del cap de setmana

L'activitat es multiplica arreu de Catalunya amb l'arribada del bon temps

El bon temps ja és una realitat, i amb ell, les activitats es multipliquen arreu de Catalunya. Diferents propostes als diferents municipis del país per gaudir del cap de setmana com es prefereixi. Tot seguit, destaquem algunes d'aquestes propostes, però n'hi ha moltes més!

Mercat del Préssec d'Ordal

Mercat del Préssec d'Ordal

Propostes gastronòmiques

Unes de les activitats que mai falten a casa nostra són les propostes gastronòmiques en diferents formats i per a tots els gustos. Per exemple, ja es pot gaudir del Mercat del Préssec d'Ordal en el qual, durant tots els caps de setmana de juny, juliol i agost, 8 productors venen directament la producció pròpia de préssec. A més, hi ha parades d'artesans agroalimentaris del municipi, i venda de vi i cava dels cellers de Subirats.

També durant el cap de setmana té lloc Fira ÀPAT a Tarragona, la fira de l'alimentació i la gastronomia catalana, que vol promoure els productes de proximitat i ajudar a les petites explotacions familiars, agràries i ramaderes. I més fires, i és que també es pot gaudir de la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet.

A més, fins al 30 de juny es pot gaudir de Campanya Gastronòmica Els Fideus a la Cassola de Tossa de Mar, i aquest cap de setmana arrenquen les Jornades Gastronòmiques Marineres a Calafell.

Estival de Jazz a Igualada en una edició anterior

Estival de Jazz a Igualada en una edició anterior

Festivals

L'activitat cultural no s'atura arreu del país, i aquest mes de juny ha arrencat el Cicle Gaudí, Circuit Estable de Cinema Català. D'altra banda, aquest cap de setmana finalitza el Most, Festival Internacional de Cinema del Vi a Vilafranca del Penedès, que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava.

I ja ha arrencat l'Estival de Jazz a Igualada, que s'estendrà fins al 19 de juny apostant per l'impuls de joves talents de l'escena catalana omplint la capital de l'Anoia d'activitats gratuïtes relacionades amb el món del jazz.

 
Fira d'Atraccions de Mataró

Fira d'Atraccions de Mataró

Més propostes

Però les activitats no s'acaben aquí, i és que gairebé es poden trobar propostes a cada municipi de Catalunya amb l'arribada del bon temps. Entre moltes altres propostes, per exemple, des d'aquest cap de setmana, i fins al 20 de juny, hi ha la Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró. I durant el cap de setmana, és el torn de Valls Ocasió, la Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics a Valls.

Però això no és tot. No deixeu de consultar les diferents agendes municipals per descobrir què us ofereixen els municipis del vostre entorn, o aquells que voleu visitar, durant el cap de setmana!

 
Destaquem