Paisatges de tardor: Parc Natural del Montsant

Els camins i senders es vesteixen de colors diversos durant els darrers mesos de l'any

Seguim descobrint paisatges de tardor arreu de Catalunya, per visitar-los si hi ha la possibilitat, o prendre'n nota per més endavant, quan la situació sanitària ho permeti. Avui fem parada al Parc Natural del Montsant. Un espai on cada estació de l'any ens ofereix una oportunitat de redescobrir-lo. A la tardor, l'encant d'aquest espai és veure com senders i camins es cobreixen amb catifes de fulles de colors que a poc a poc van caient dels arbres caducifolis que s'hi poden trobar.

Un festival per als sentits que ens ofereix un entorn de calma i tranquil·litat per desconnectar de l'estrès del dia a dia.

I és que el Montsant és tot un símbol pel Priorat. Un massís compacte, amb la major part del seu perímetre emmurallat per cingleres i roquissars de conglomerats oligocènics. Un espai que ofereix rutes per a tots els gustos i nivells, que fan que la visita al Montsant sigui un plaer per a tots els visitants.

Recordant que l'any 2002 va ser declarat Parc Natural per la Generalitat de Catalunya, i que com tot l'entorn natural, cal que entre tots vetllem per la seva conservació. Quan aneu a la natura, no embruteu ni malmeteu l'entorn!

Més informació
 
Destaquem