Gaudeix de la tardor a la natura amb els infants

Aprofitar els dies de vacances per descobrir indrets de Catalunya en família sempre és una bona opció

Ara que tenim uns dies de lleure, amb el pont d'octubre, és un bon moment per fer sortides a la natura i descobrir indrets de Catalunya que potser encara desconeixem. I és que una de les grans coses que ens ofereix la tardor, és un espectacle de colors a la natura arreu de Catalunya. Així que és un bon moment per aprofitar per sortir al bosc i gaudir de moments màgics en família descobrint els mil i un indrets que hi ha al país on gaudir de l'espectacle de la tardor.

Si voleu fer una sortida en família, i que els més petits s'ho passin d'allò més bé fent grans descobertes, tot seguit us fem tres propostes que, de segur, els sorprendran.

El parc de Sant Salvador és un lloc ideal per gaudir ne en família

El parc de Sant Salvador és un lloc ideal per gaudir ne en família

Parc de Sant Salvador (Santa Coloma de Farners)

Aquest parc ofereix un entorn magnífic per gaudir d'una jornada amb infants. Amb més d'un miler d'arbres, podran observar el joc de colors que s'hi esdevé. A més, hi ha una font que porta el mateix nom del parc amb una bonica història al darrere que no deixarà indiferents els més petits!

Bosc encantat d'Òrrius

Bosc encantat d'Òrrius

Bosc encantat d'Òrrius (Vallès Oriental)

Aquest és un indret misteriós que farà les delícies dels més petits buscant les impressionants figures de pedra treballades, així com descobrint les restes prehistòriques que hi ha ben a prop del bosc. Entre elles, destaca un magnífic i espectacular elefant.

El Castanyer de Can Cuc

El Castanyer de Can Cuc

El Castanyer de Can Cuc (Cànoves)

Aquest impressionant castanyer està catalogat dins la llista d'arbres monumental de Catalunya. És considerat l'arbre més gros del país pel gruix espectacular de la seva soca. Arribar-hi és molt fàcil, ja que està molt ben senyalitzat. Després de passar la plaça de Cànoves, cal seguir la carretera direcció a l'embassament de Vallforners, fins a arribar al pàrquing. Cal deixar el cotxe i fer l'itinerari caminant.

Més informació
 
Destaquem