Besalú, el segon poble més bonic de l'Estat segons Lonely Planet

El poble català ha estat votat pels lectors com el poble d'interior més bonic de Catalunya

El municipi de Besalú (Garrotxa) ha estat nomenat com un dels pobles d'interior més bonics de l'Estat espanyol per la coneguda guia de viatges Lonely Planet. Aquesta publicació va realitzar una enquesta mitjançant Instagram per elaborar un rànquing dels pobles d'interior més bonics de l'estat.

Una enquesta de la qual han participat 50.000 persones i que ha servit per nomenar Potes (Cantàbria) com el poble d'interior més bonic de l'Estat, seguit per Besalú (Garrotxa), que ocupa la segona posició. El tercer lloc l'ocupa Albarracín (Terol), i la quarta Alquézar (Osca).

 

El poble de Besalú es troba a la Garrotxa, i ja d'entrada, travessar el pont de Besalú és trepitjar segles i segles d'història. Aquest pont, que travessa el riu Fluvià, és una de les construccions medievals catalanes més icòniques. Hi destaquen altres construccions també, com el castell (del segle X), la parròquia de Sant Vicenç, o el monestir de Sant Pere.

Qualsevol època de l'any és bona per visitar Besalú, però a la tardor, els vestigis medievals agafen una força especial.

 
Destaquem