Anem d'excursió familiar a les roques vermelles de Sant Gregori!

El monumental conjunt es troba al municipi de Falset, al Priorat

Sortir d'excursió en família per conèixer indrets singulars de Catalunya és una molt bona proposta per als caps de setmana ara que és primavera i el bon temps acompanya. Avui us proposem visitar Sant Gregori, a Falset (Priorat), un monumental conjunt de roques vermelles i coves que amaguen, sota una bauma natural, una petita ermita del segle XVII que porta el mateix nom.

L'ermita de Sant Gregori, on es venera la imatge de Sant Antoni, està situada a uns 1,5 km de Falset, en un paratge de gran bellesa natural, i s'hi pot arribar en cotxe per l'antiga carretera N-410 o a peu pel camí de les Ermites.

Al voltant de l'ermita, espectaculars roques captiven el visitant. Roques de gres rogenc, de formes sinuoses i forats estranys, que han adoptat noms populars com el Gegant o bé el Caragol. A més, just davant de l'ermita, hi ha un balcó que ha esdevingut un dels millors miradors de la Vall de Falset.

Ermita de Sant Gregori

Ermita de Sant Gregori

 

A més de gaudir de la bellesa d'aquest espai, des d'aquest punt es poden iniciar diferents rutes a peu que us encantaran, com les que duen a Sant Cristòfol i les Torres o al Coll de l'Eudalda.

I tot, sense oblidar que en aquest espai hi ha zones amb taules per poder gaudir del vostre àpat, i zones de joc perquè els més petits s'ho passin d'allò més bé.

Una visita que us sorprendrà, i en la que ho passareu tota la família molt bé!

 
Destaquem