5 platges de la Costa Daurada que no et pots perdre

El color daurat de la sorra dona nom a les platges de la província de Tarragona

Una de les millors coses del litoral català és l'àmplia varietat de tipus de platges que s'hi poden trobar per gaudir de les jornades vora al mar ara que fa calor i encara estiu. Una varietat que es troba també al litoral de la província de Tarragona, on podem trobar platges per a tots els gustos.

És per això que avui parlem de les platges de la Costa Daurada, on trobem platges espectaculars que donen nom a la zona pel color daurat de la sorra quan hi impacta el Sol.

Un dels trets que defineix aquestes platges i cales és que tenen un pendent molt suau que permet caminar dins l'aigua o nedar-hi sense riscs (sempre que es respectin les indicacions sobre l'estat del mar). La majoria d'elles, amb sorra tova i suau, i un clima temperat que permet el bany de juny a setembre, sent també un espai idoni per passejar-hi.

I feta aquesta presentació, et compartim cinc de les platges de la Costa Daurada que de segur t'agradaran!

Platges de Cunit

Platges de Cunit

Platja de Cunit (Cunit)

La platja de Cunit és una platja familiar, de sorra fina i gran extensió. És ideal pels nens pels molts metres de poca profunditat. La platja té 7 espigons que li proporcionen un aspecte singular: la divideixen en 7 cales semicirculars de sorra fina i, habitualment, d'aigües molt tranquil·les.

És una platja que disposa d'uns quants metres de poca profunditat, un gran avantatge pels més petits. Per això, la platja de Cunit acostuma a ser freqüentada per famílies.

Platja d'Altafulla (Altafulla)

La platja d'Altafulla va des del cap Gros fins a la Roca del Gaià. Davant d'un passeig marítim i de petites casetes d'estiueig, és un dels punts més concorreguts d'aquesta població.

 

De sorra fina i daurada, amb la silueta del castell de Tamarit de fons, la platja d'Altafulla ofereix una calma poc característica de les platges urbanes.

Platja de l'Arrabassada

Platja de l'Arrabassada

Platja de l'Arrabassada (Tarragona)

Platja molt familiar amb sorra finíssima, mar tranquil·la i aigües cristal·lines. És molt extensa i concorreguda, especialment per famílies, que troben una platja neta i amb tots els serveis necessaris perquè els nens puguin gaudir al màxim.

Cala Fonda (Tarragona)

També coneguda com a Waikiki, és una platja aïllada molt ben conservada. Es troba al bell mig del bosc de la Marquesa, una de les zones més verges del litoral tarragoní. De sorra fina i daurada, i d'aigües tranquil·les, càlides i poc profundes, és un indret molt tranquil que permet el nudisme sense problemes. A més, la barreja de la sorra argilosa amb aigua dolça proporciona una bona mascareta per la pell.

Platja de Tamarit (Tarragona)

La platja de Tamarit, presidida pel Castell de Tamarit, és una platja protegida, aïllada enmig de la naturalesa. És un indret tranquil, de sorra de gra fi i aigües serenes.

Més informació
 
Destaquem