Pirotècnia Igual: de Sanaüja al món

El castell de Sana

Festival Internacional de Sitges | pirotecniaigual.com

 

Des del 1880, la família Igual es dedica a l'apassionant món de la pirotècnia. D'origen sanaügí, la família Igual s'ha dedicat a la fabricació i a la distribució de pirotècnia a Catalunya i a la resta del món.

 

La seva àmplia experiència en tot tipus d'esdeveniments pirotècnics els ha convertit en l'empresa que ha realitzat els focs artificials i els efectes especials en els Jocs Olímpics de Barcelona 92, FIFA Mundial Brasil 2014, Jocs Odesur Santiago 2014, Cap d'Any 2015 Copacabana, any nou a Valparaíso 2015, o els primers jocs europeus del 2015 a Bakú. Així com han proporcionat els productes pirotècnics per a les cerimònies dels Jocs Olímpics d'Atenes 2004 i les cerimònies dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

 

  

  

 

 

 

 

Però, per poder gaudir-los a petita escala, a prop de casa, res millor que poder-los veure a les seves terres. I és que al setembre, coincidint amb les mares de Déu Trobades –el 8 de setembre–, el poble de Sanaüja celebra la seva Festa Major i la Pirotècnia Igual s'encarrega de muntar el gran espectacle del castell de focs al Castell de Sanaüja: un dels castells de focs més lluïts de la comarca, digne de veure!

 
Destaquem