David Janer, un dels actors més populars de Granollers

Són molt coneguts els seus papers a propostes com Águila Roja o Compañeros

Nascut a Granollers el 5 de maig de 1973, David Janer i Oliveras és un dels actors catalans més populars i reconeguts nascut a la capital del Vallès Oriental. La popularitat li va arribar apareixent a diferents sèries de televisió com ara Laberint d'ombres, Temps de silenci, Compañeros, 16 dobles, El cor de la ciutat, Los hombres de Paco o Águila Roja.

Però també per les seves aparicions a la gran pantalla, amb propostes com Anita no perd el tren, L'escala de diamants o Los giarsoles ciegos, a més del seu pas pel teatre, amb muntatges com Celobert o Tape, entre altres.

Amb els estudis d'Informàtica al Centre d'Estudis Politècnics de Barcelona acabats, es va matricular al Centre d'Activitats Escèniques La Saleta a la seva localitat natal, Granollers. Les seves primeres oportunitats van arribar a la Televisió de Catalunya, a la qual ha estat lligat durant tota la seva carrera i on participaria en projectes com Temps de silenci o Laberint d'ombres.

El 2001 va ser escollit per encapçalar, juntament amb Begoña Maestre, la segona "pandilla" protagonista de la sèrie Compañeros. Aquest personatge, que va interpretar durant dues temporades, li donaria gran popularitat.

 
Destaquem