És temps de calor i de festes majors, i vénen de gust àpats frescos que ens donin energies i ens refresquin el paladar. Preparem avui uns tomàquets farcits d'amanida russa. Un plat molt senzill de preparar que us encantarà.
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 4 tomàquets grans
- 1 patata vermella
- 1 manat de mongeta tendra
- 1 pastanaga gran
- 2 ous bullits
- Maionesa
- Un grapat d'olives
- 1 llauna de tonyina
- Espàrrecs o amanida per acompanyar
ELABORACIÓ:
- Prepareu l'ensaladilla russa coent la patata, pastanaga i mongetes tallades a trossos petits.
- La deixeu refredar i la barregeu amb la tonyina, l'ou dur tallat a trossos i una mica de maionesa.
- Buideu els tomàquets amb l'ajuda d'una cullera, i traieu el suc que quedi a dintre.
- Farciu els tomàquets amb l'ensaladilla.
- Podeu posar-hi olives picades per sobre.
- Serviu fred acompanyat dels espàrrecs, o amanida verda.