Refresquem-nos amb un sorbet de pinya colada casolà

Les postres a l'estiu poden ser molt saludables i refrescants

Fa calor i ens ve de gust menjar gelats. I quina millor manera de fer-ho que preparant-los a casa amb les fruites que tenim a l'abast. Avui, la protagonista és la pinya, una fruita rica en potassi que, a més, aporta àcid fòlic i vitamina C. Sense oblidar les seves propietats digestives.

 

Us proposem preparar unes boníssimes i refrescants postres: sorbet de pinya colada.

 

INGREDIENTS:

  • Pinya
  • Aigua de coco
  • Menta fresca

ELABORACIÓ:

  • Pelem un quart de la pinya i la tallem a daus.
  • Posem la pinya al got de la batedora.
  • Afegim unes fulles de menta i mig got d'aigua de coco.
  • Ho triturem molt bé, i posem el resultat en una carmanyola.
  • Ho posem al congelador, i cada mitja hora, durant tres hores, esquincem la crema amb una forquilla perquè la textura sigui més bona.
  • Quan estigui congelat, està a punt per menjar.
 
Destaquem