Hem arribat al mes de setembre, i a Catalunya els productes de temporada fan que els nostres àpats comencin a variar respecte dels de l'estiu. Hi ha propostes per a tots els gustos, però avui compartim una recepta amb llegum i verdures que us encantarà.
Preparem Curri de cigrons i verdures, amb verdures de temporada.
INGREDIENTS:
- 200 grams de cigrons cuits
- 400 grams de tomàquet pelat sencer
- 1 moniato
- 1 albergínia
- 1 ceba gran
- ¼ de carabassa
- 4 grans d'alls
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1 culleradeta de curri
- 1 culleradeta de comí
- 400 ml de llet de coco
- Julivert
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Comencem per tallar la ceba a daus i piquem els alls.
- Ho sofregim en una paella amb un raig d'oli.
- Afegeix totes les espècies i la sal, i ho remenem.
- Tallem el tomàquet pelat a daus, i l'afegim a la paella, sofregint-ho tot 10 minuts més.
- Mentrestant, tallem la carabassa, el moniato i l'albergínia a daus.
- Ho incorporem a la paella, juntament amb la llet de coco.
- Tapem la paella, i ho deixem bullir.
- Quan estiguin els ingredients tous, afegim els cigrons, prèviament rentats, i ho deixem coure deu minuts.
- A l'hora de servir, posem julivert per sobre, i ho podem acompanyar amb arròs.
Bon profit!