Receptes de setembre: Curri de cigrons i verdures

A Catalunya, al novè mes de l'any, ja comencen a venir de gust plats calents

Hem arribat al mes de setembre, i a Catalunya els productes de temporada fan que els nostres àpats comencin a variar respecte dels de l'estiu. Hi ha propostes per a tots els gustos, però avui compartim una recepta amb llegum i verdures que us encantarà.

Preparem Curri de cigrons i verdures, amb verdures de temporada.

INGREDIENTS:

  • 200 grams de cigrons cuits
  • 400 grams de tomàquet pelat sencer
  • 1 moniato
  • 1 albergínia
  • 1 ceba gran
  • ¼ de carabassa
  • 4 grans d'alls
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 culleradeta de comí
  • 400 ml de llet de coco
  • Julivert
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Comencem per tallar la ceba a daus i piquem els alls.
  • Ho sofregim en una paella amb un raig d'oli.
  • Afegeix totes les espècies i la sal, i ho remenem.
  • Tallem el tomàquet pelat a daus, i l'afegim a la paella, sofregint-ho tot 10 minuts més.
  • Mentrestant, tallem la carabassa, el moniato i l'albergínia a daus.
  • Ho incorporem a la paella, juntament amb la llet de coco.
  • Tapem la paella, i ho deixem bullir.
  • Quan estiguin els ingredients tous, afegim els cigrons, prèviament rentats, i ho deixem coure deu minuts.
  • A l'hora de servir, posem julivert per sobre, i ho podem acompanyar amb arròs.

Bon profit!

Més informació
 
Destaquem