Recepta: Gelat de figues i nous

Rebem la tardor a Catalunya preparant un gelat de temporada

La tardor arriba aquest dissabte, 23 de setembre, a Catalunya. I la volem rebre amb unes postres ben dolces, i amb productes de temporada. Així que us proposem preparar un gelat de figues i nous per llepar-se els dits!

INGREDIENTS:

  • 6 figues
  • 1 got de nous
  • 2 plàtans
  • Llet vegetal

ELABORACIÓ:

  • Comencem per pelar els plàtans i els tallem a trossos.
  • Fem el mateix amb les figues.
  • Ho posem en un bol, i ho congelem.
  • Passades quatre hores, les traiem del congelador.
  • Afegim les nous i llet vegetal al gust.
  • I ho triturem tot junt.
  • Podem anar afegint llet vegetal fins que tingui la textura que ens agrada.
  • Ho tornem a guardar al congelador fins a l'hora de consumir.
  • Quan el serviu, podeu acompanyar-lo de trossets de figues fresques, o amb nous.

Bon profit!

 
Destaquem