Preparem un refrescant gaspatxo de síndria

Els aliments amb un alt contingut d'aigua són ideals per als mesos de calor

Els mesos de més calor de l'any és recomanable menjar productes amb un alt contingut d'aigua per mantenir-nos ben hidratats. Això, a la cuina, es tradueix a l'estiu amb receptes fresques i divertides que faran les delícies dels nostres comensals. Avui us proposem una recepta feta amb un dels productes estrella de l'estiu: la síndria.

 

Preparem un gaspatxo de síndria, refrescant i boníssim.

 

INGREDIENTS:

  • 500 grams de síndria
  • 5 tomàquets
  • 10 maduixots
  • 1 cogombre
  • Mig pebrot verd italià
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • 100 grams de pinyons
  • 10 fulles de menta
  • Gingebre
  • Sal
  • Vinagre
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Pelem i netegem la síndria i els tomàquets.
  • Netegem la ceba tendra i el pebrot verd, i els tallem a trossos.
  • Dins el got de la batedora, ratllem el gingebre i afegim la menta i el vinagre.
  • Afegim els maduixots i la síndria.
  • Afegim també el gra d'all i la ceba, així com el pebrot verd.
  • Posem també al got de la batedora el tomàquet ratllat i oli d'oliva.
  • Mentrestant, torrem els pinyons en una paella. En guardem uns quants, i la resta els posem dins el got.
  • Afegim el cogombre i salem lleugerament.
  • Ho triturem tot fins que quedi ben fi, i colem la barreja.
  • El resultat, el guardem a la nevera durant una hora perquè es refredi.
  • A l'hora de servir, ho posem en bols i afegim menta, pinyons o trossets de tomàquet, i un raig d'oli.

Bon profit!

 
Destaquem