Preparem les postres amb pastís de carabassa

Una recepta per gaudir de manera diferent d'aquesta verdura de temporada

Ara que encara és temps de carabassa, aprofitem aquesta verdura per preparar una recepta ben diferents: un pastís de carabassa per a les postres que us sorprendrà. Una recepta molt senzilla i boníssima amb la qual gaudir de les propietats d'aquesta verdura d'una manera diferent.

I és que la carabassa és un aliment rehidratant, ja que conté un 90% d'aigua. A més, el 20% és proteïna, el 70% hidrats de carboni i el 13% greixos (majoritàriament poliinsaturats). A més, és rica en vitamines i minerals, i té un alt contingut en fibra.

Avui en gaudim amb pastís de carabassa:

INGREDIENTS:

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 400 grams de carabassa
  • 130 grams de sucre morè
  • 400 ml de llet
  • 2 ous
  • Canyella i gingebre en pols

ELABORACIÓ:

  • Comencem per pelar la carabassa i la tallem a trossets.
  • Coem la carabassa a la papillota al forn durant 20 minuts a 200 graus.
  • Quan estigui cuita, la retirem del forn.
  • Triturem la carabassa juntament amb la llet, el sucre, els ous, i un polsim de canyella i gingebre.
  • Mentrestant, estenem la pasta brisa sobre una safata de forn i la coem a 180 graus durant 10 minuts.
  • Passats els deu minuts, posem la barreja de carabassa a sobre de la pasta brisa i ho tornem al forn, a 180 graus, durant mitja hora.

I ja la tenim a punt per gaudir-ne!

 
Destaquem