La cuina és un dels espais on més temps estem passant durant el confinament. i és també un bon lloc per trobar maneres d'entretenir els infants, alhora que aprenen senzilles receptes i col·laboren en l'elaboració dels àpats que després gaudiu en família a taula.
Avui us proposem fer patates farcides de formatge. Una recepta senzilla de la qual poden participar els petits de casa.
INGREDIENTS:
- 1 patata per cada comensal, de mida mitjana, i que siguin totes iguales.
- Formatge ratllat de diferents gustos.
- Un polsim de pebre de colors molt.
- Un polsim de nou moscada.
ELABORACIÓ:
- Coeu les patates amb pell en abundant aigua fins que estiguin toves.
- Quan estiguin cuites i fredes, partiu-les per la meitat.
- Buideu les patates amb una cullera deixant la pell amb uns 3 mm de patata perquè no perdi la forma.
- Guardeu el que traieu de la patata en un bol.
- Afegiu formatges ratllats al bol on teniu la patata, i afegiu un polsim de pebre i una mica de nou moscada.
- Barregeu-ho tot molt bé. També podeu afegir alguns trossets de pernil dolç, o cansalada saltada, o bolets.
- Ompliu les patates i poseu una mica més de formatge per sobre.
- Escalfeu les patates al forn, i gratineu-les una mica, i ja tindreu a punt un dinar boníssim!