Preparem patates farcides de formatge, amb els infants

Una recepta per entretenir els infants i que té les patates com a protagonistes

La cuina és un dels espais on més temps estem passant durant el confinament. i és també un bon lloc per trobar maneres d'entretenir els infants, alhora que aprenen senzilles receptes i col·laboren en l'elaboració dels àpats que després gaudiu en família a taula.

Avui us proposem fer patates farcides de formatge. Una recepta senzilla de la qual poden participar els petits de casa.

INGREDIENTS:

  • 1 patata per cada comensal, de mida mitjana, i que siguin totes iguales.
  • Formatge ratllat de diferents gustos.
  • Un polsim de pebre de colors molt.
  • Un polsim de nou moscada.

ELABORACIÓ:

  • Coeu les patates amb pell en abundant aigua fins que estiguin toves.
  • Quan estiguin cuites i fredes, partiu-les per la meitat.
  • Buideu les patates amb una cullera deixant la pell amb uns 3 mm de patata perquè no perdi la forma.
  • Guardeu el que traieu de la patata en un bol.
  • Afegiu formatges ratllats al bol on teniu la patata, i afegiu un polsim de pebre i una mica de nou moscada.
  • Barregeu-ho tot molt bé. També podeu afegir alguns trossets de pernil dolç, o cansalada saltada, o bolets.
  • Ompliu les patates i poseu una mica més de formatge per sobre.
  • Escalfeu les patates al forn, i gratineu-les una mica, i ja tindreu a punt un dinar boníssim!
 
Destaquem