Fem pastissos de bròquil amb patata

El bròcoli és producte de temporada al mes de gener

La verdura és molt saludable per a l'organisme, i més si aprofitem els productes de temporada per aprofitar al màxim totes les seves propietats. Un dels productes de temporada del mes de gener, perquè és quan es troba en el seu punt àlgid de sabor, és el bròquil. Una verdura que conté un 90% d'aigua, és antioxidant, ajuda a prevenir el càncer i enforteix les nostres defenses. Avui el preparem en forma de pastís amb patata.

INGREDIENTS

  • 1 bròquil
  • 2 patates
  • 2 ous
  • 2 cullerades de formatge ratllat emmental
  • Llet
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  • Netegem i tallem el bròquil, i el coem al vapor.
  • Un cop cuit, el reservem.
  • Netegem i tallem les patates en dauets, i les coem al vapor.
  • Un cop cuites, les afegim al bròquil que hem reservat.
  • Salpebrem al gust i afegim un raig de llet i el formatge ratllat.
  • Ho xafem tot amb l'ajuda d'una forquilla i afegim els ous batuts.
  • Ho barregem tot bé.
  • Amb la barreja, omplim motlles de silicona per a magdalenes.
  • Ho coem 4 minuts al microones, ho deixem refredar i desemmotllem.

Ja tenim a punt els pastissos per un primer plat sa i boníssim!

 
 
Destaquem