Cuinem pebrots verds farcits de carn

El pebrot és un producte de temporada, ric en vitamina C

Seguim al mes de maig, i a la cuina és el moment d'aprofitar els productes de temporada per poder beneficiar-nos de tots els seus nutrients. Avui cuinem una recepta amb pebrots verds, un dels aliments més rics en vitamina C.

 

A més, els pebrots verds estimulen la secreció gàstrica i provoquen sensació de sacietat, podent-se preparar de múltiples maneres, des de samfaines fins a amanides.

 

Preparem pebrots verds farcits de carn.

INGREDIENTS:

  • 4 pebrots verds
  • 1 carabassó
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 400 grams de carn picada
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • Formatge parmesà en pols
  • Julivert

ELABORACIÓ:

  • Netegem els pebrots i tallem la part superior buidant la part interior.
  • Fregim a foc lent l'all i la ceba picada.
  • A mitja cocció, afegim el carabassó a dauets petits.
  • Quan estigui tou, afegim la carn picada, i deixem que es vagi fent remenant sovint.
  • Quan estigui cuita la carn, afegim els tomàquets triturats i salpebrem.
  • Quan faltin un parell de minuts per estar cuit el sofregit, afegim una mica de julivert picat.
  • Un cop el sofregit estigui fet, i s'hagi refredat una mica, anem omplint els pebrots amb l'ajuda d'una cullera, i posem formatge en pols a l'extrem on es veu el farcit.
  • Els anem col·locant en una safata de forn, i el coem a 170 graus fins que estiguin ben tous.

Bon profit!

 
Destaquem