Cuinem cigrons a la catalana

Els cigrons són molt beneficiosos per al nostre organisme

Ara que fa fred, vénen de gust plats de cullera que ens facin entrar en calor. És per això que avui us proposem una recepta feta amb cigrons. Uns llegums que aporten molts beneficis al nostre organisme, ja que contenen un 19% de proteïna, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats.

Per gaudir-ne a taula, preparem cigrons a la catalana.

 

INGREDIENTS:

  • 800 grams de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 ous durs
  • Ametlles torrades
  • 1 all
  • Julivert
  • Sal, oli i aigua

ELABORACIÓ:

  • Sofregim en una cassola amb una mica d'oli la ceba tallada ben petita.
  • Quan estigui daurada, afegim els tomàquets ratllats.
  • Afegim els cigrons cuits quan estigui fet el sofregit.
  • Afegim aigua, i ho deixem bullir 5 minuts.
  • Mentre es couen, preparem una picada amb les ametlles l'all i una mica de julivert.
  • Passats els 5 minuts, incorporem a picada a la cassola i ho deixem coure 4 minuts més.
  • Quan servim els plats, afegim els ous durs partits a quarts.

I llest per menjar!

 
Destaquem