Canelons freds de tonyina per preparar amb els infants

Una recepta senzilla amb la qual fer partícips els nens i nenes de la cuina

L'estiu i les vacances ens donen l'oportunitat de provar noves coses a la cuina, i també de passar més estona en aquest espai amb els més petits de casa. Una oportunitat per cuinar receptes senzilles i divertides en família per fer que els àpats prenguin una nova dimensió.

 

Avui us proposem preparar un plat fred amb l'ajuda dels més petits de casa, uns canelons freds de tonyina que faran les delícies de tota la família.

 

INGREDIENTS:

  • 30 plaques de canelons
  • 700 grams de tonyina
  • 5 ous durs
  • Olives farcides d'anxova
  • Maionesa
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  • Comencem bullint les plaques de canalons amb molta aigua, sal i un raig d'oli.
  • Les escorrem molt bé i les estirem damunt un drap de cuina.
  • Bullim ara els ous, i els refredem.
  • Pelem els ous, els ratllem i els reservem.
  • Tallem les olives a trossets petits.
  • Posem en un bol la tonyina, els trossets d'olives, els ous ratllats i la maionesa. També podeu afegir barretes de surimi esmicolades.
  • Ho barregem tot molt bé.
  • Agafem les plaques de canelons i els anem farcint i tancant.
  • Els col·loquem en una safata o taper, i els reservem dins la nevera.
  • A l'hora de servir-los, posem els canelons en els plats i hi posem maionesa per sobre.
  • Podem acabar de guarnir el plat posant rodanxes d'olives a sobre els canelons.

Llest per menjar!

 
Destaquem