Buscant entre els productes de temporada del mes de setembre, de segur que tots us heu fixat en la pera. Una fruita molt consumida que agrada a grans i petits per la seva dolçor i sucositat. Una fruita que, a més, té múltiples propietats nutricionals, ja que és rica en fibra, antioxidants i potassis.
Avui us proposem preparar una boníssima recepta per gaudir d'aquesta fruita d'una manera diferent. Preparem pastís de pera.
INGREDIENTS:
- 150 grams de farina
- 150 grams de sucre
- 2 cullerades petites de llevat en pols
- 120 grams de mantega
- 3 ous
- Canyella en pols
- 1 copeta de conyac
- 4 o 5 peres
ELABORACIÓ:
- Foneu la mantega fins que tingui textura pomada, poseu-la en un bol amb el sucre i barregeu-ho bé.
- Afegiu els ous d'un en un, prèviament batuts.
- Quan estigui la barreja ben integrada, afegiu el conyac, i barregeu.
- Aneu incorporant la farina barrejada amb el llevat fins que quedi una massa espessa.
- Cobriu un motlle amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
- Peleu les peres i feu-les en 4 o 6 trossos.
- Repartiu els talls de pera per sobre de la massa sense deixar espais buits.
- Espolseu una mica de canyella i sucre per damunt dels talls de pera.
- Coeu al forn a 160 graus uns 35 o 40 minuts.
Un cop cuit i refredat, estarà llest per gaudir-ne!