Fem un boníssim pastís de pera

El setembre és un bon moment per gaudir d'aquesta fruita dolça

Buscant entre els productes de temporada del mes de setembre, de segur que tots us heu fixat en la pera. Una fruita molt consumida que agrada a grans i petits per la seva dolçor i sucositat. Una fruita que, a més, té múltiples propietats nutricionals, ja que és rica en fibra, antioxidants i potassis.

 

Avui us proposem preparar una boníssima recepta per gaudir d'aquesta fruita d'una manera diferent. Preparem pastís de pera.

 

INGREDIENTS:

  • 150 grams de farina
  • 150 grams de sucre
  • 2 cullerades petites de llevat en pols
  • 120 grams de mantega
  • 3 ous
  • Canyella en pols
  • 1 copeta de conyac
  • 4 o 5 peres

ELABORACIÓ:

  • Foneu la mantega fins que tingui textura pomada, poseu-la en un bol amb el sucre i barregeu-ho bé.
  • Afegiu els ous d'un en un, prèviament batuts.
  • Quan estigui la barreja ben integrada, afegiu el conyac, i barregeu.
  • Aneu incorporant la farina barrejada amb el llevat fins que quedi una massa espessa.
  • Cobriu un motlle amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
  • Peleu les peres i feu-les en 4 o 6 trossos.
  • Repartiu els talls de pera per sobre de la massa sense deixar espais buits.
  • Espolseu una mica de canyella i sucre per damunt dels talls de pera.
  • Coeu al forn a 160 graus uns 35 o 40 minuts.

Un cop cuit i refredat, estarà llest per gaudir-ne!
 

 
Destaquem