Arròs amb ceps

Catalunyamagrada.cat

 

Amb l'arribada de la temporada de bolets, són moltes les receptes que a la cuina utilitzen aquest ingredient. Proposem arròs amb ceps.

 

Per a quatre persones, es necessita:

 

500 g de ceps

80 g de sofregit

1 gra d'all picat

400 g d'arròs

brou de vegetals, ossos de vedella i pollastre

oli d'oliva verge extra

sal i pebre

ruca, porradell i anet

  

 

 

Ceps
Ceps | cedida

 

Com cuinar-ho.



Cal netejar els ceps i tallar-los a làmines en paral·lel al tronc, perquè s'identifiqui la forma original.

Un cop tallats, posar-los en una paella amb oli, i coure'ls bé.

Afegiu un gra d'all i el sofregit ja preparat. Afegiu just després l'arròs i sofregiu-lo bé tot remenant.

Afegir el brou que ha d'estar bullint, una mica de sal, i pebre. La quantitat de brou dependrà del temps de cocció de l'arròs que feu servir, però acostuma a ser uns 15 minuts.

Per servir-lo, cal fer-ho com si es tractés d'una paella, és a dic, sec. El podeu decorar amb fulles de ruca, porradell i anet.

 
Destaquem