Viu la Setmana del Vi Català

Maridatges, tastos, descomptes, visites, i molt més, arreu de Catalunya

El passat 4 novembre arrencava una nova edició de la Setmana del Vi Català. Una proposta que aglutina múltiples activitats arreu de Catalunya per oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector del vi i el cava.

Les propostes s'estendran fins aquest diumenge, dia 13. I durant tots aquests dies, viticultors, productores i cellers ens obren les portes de les seves instal·lacions per ensenyar-nos com elaboren els seus productes; restaurants, wine bars i experts en restauració ens ofereixen les millors experiències gastronòmiques, acompanyades, sempre, dels millors maridatges; podem gaudir, també, de descomptes i promocions especials, així com participar en concursos i presentacions de productes exclusius; i no ens oblidarem mai de la cultura i l'art, amb exposicions, concerts, lectures i tallers per reflexionar sobre el món del vi a través de la música, el cinema o la poesia.

I és que el programa està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l'INCAVI i les Denominacions d'Origen, es confecciona tot el programa de la Setmana del Vi Català, que encara podeu gaudir durant els pròxims dies.

Consulteu tota la programació de la Setmana del Vi Català 2022.

Més informació
 
Destaquem