La visita dels Reis d'Orient marca l'agenda d'activitats del cap de setmana

Les diferents propostes per als pròxims dies tenen els més petits com a protagonistes

Ja amb el nou any en marxa, aquest 2020 comença a Catalunya amb diferents activitats principalment pensades per als més petits durant el primer cap de setmana de l'any. I és que el diumenge, 5 de gener, arriba un dels dies més màgics de l'any: la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient.

I un any més, com dèiem, la màgia serà la protagonista de la jornada, i és que gairebé tots els municipis de Catalunya gaudeixen de la seva pròpia Cavalcada de Reis. N'hi ha per triar i per remenar, i tot seguit en destaquem algunes perquè no us ho perdeu!

Els Reis d'Orient a Sant Cugat el passat 2019

Els Reis d'Orient a Sant Cugat el passat 2019

Que venen els Reis!

Hi ha Cavalcades per a tots els gustos arreu del territori. Enguany, la televisió pública de Catalunya retransmetrà en directe la cavalcada de Reis des de Martorell, a partir de les 19.30 hores.

 

Però n'hi ha moltes més. Es pot veure la Cavalcada de Reis de Cervera, a Solsona, a Llívia, a Sant Cugat del Vallès, a Tortosa o a Igualada, per anomenar-ne tan sols algunes.

Consulteu les agendes municipals per saber quina és la que teniu més a prop, i què és el que us ofereixen per gaudir d'una nit màgica!

Més informació
 
Destaquem