El cuiner i presentador Marc Ribas i el seu equip organitzen aquest mes de juliol la segona edició del Campus de Cuina Brutal, adreçat a nens i nenes de 8 a 16 anys. Un campus que té per objectiu fer valdre els productes i productors del territori a través a l'entreteniment i la formació, i que se celebrarà del 9 al 16 de juliol a Vilobí d'Onyar (Girona).
La cuina catalana, el consum de productes locals, el coneixement dels mateixos i com contribueixen a la sostenibilitat del planeta i del sector, són alguns dels pilars sobre els quals es basa aquest campus, sense oblidar la difusió dels valors que acompanyen la cuina, com el treball en equip, el respecte i l'estima.
Un campus on Marc Ribas estarà a càrrec de la línia gastronòmica, la Fundació Pere Tarrés a càrrec del lleure, i l'escola d'Hosteleria Joviart s'encarregarà del pla acadèmic. Tot plegat, durant vuit dies en els quals els joves gaudiran d'excursions a alguns dels productors més propers, classes de cuina al foodlab de Riudellots, i activitats de lleure.
A més, l'Hospital Clínic tornarà a donar suport al campus posant a la seva disposició el seu departament de nutricionistes perquè el projecte tingui en compte hàbits saludables, i tots els àpats diaris platejats siguin nutricionalment equilibrats.
Les inscripcions ja estan obertes, i podeu trobar tots els detalls a la pàgina web el campus.