El Penedès estrena festival entre cellers i espais patrimonials

La primera edició del Ressons Penedès se celebrarà del 28 al 30 d'abril

Els Pets, Amaia, Els Catarres, Joan Dausà, Roger Mas, 31 Fam, i Pol Batlle i Rita Payés són alguns dels artistes que actuaran a la primera edició del festival Ressons Penedès que se celebrarà del 28 al 30 d'abril a diferents cellers i espais patrimonials de l'Alt Penedès. Un festival que neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del nostre entorn: el vi, el cava i la música, en un esdeveniment únic.

El nou festival, impulsat pel Cruïlla, completa el seu cartell amb Ginestà, Joan Miquel Oliver, Soleá Morente, Las Migas, Quico Pi de la Serra, Marc Sarrats, Dàmaris Gelabert, La Fúmiga, Judit Neddermann, Mazoni, Joan Colomo, Delafé i Xiula.

Els escenaris del festival seran quinze cellers i sis espais naturals i patrimonials com una església, un poble medieval, un santuari, un pèlag, un bancal o el local d'assaig dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

En total, 32 concerts, alguns dels quals dobles, i que se celebraran a l'aire lliure o a l'interior de bodegues o caves, en un festival que compta amb un pressupost d'1,5 milions d'euros i preveu vendre entre 20.000 i 30.000 entrades.

El nou certamen segueix el rastre del Cruïlla DO Terra Alta, en què el festival sortirà per primera vegada de la demarcació de Barcelona els dies 22 i 23 d'abril.

Consulta tota la informació del festival en aquest enllaç.

Més informació
 
Destaquem