El Cruïlla arriba a la Terra Alta

El Camp de Futbol de Batea serà l'escenari del primer festival Cruïlla fora de Barcelona

Els dies 22 i 23 d'abril Batea acollirà la primera edició del Cruïlla DO Terra Alta, en el que és el primer cop que arriba un tastet del festival Cruïlla fora de Barcelona.

La música i el vi seran els grans protagonistes del Cruïlla DO Terra Alta: el cartell conformat per Els Amics de les Arts, M-Clan, La Fúmiga, Dàmaris Gelabert i DJ Miqui Puig es veurà complementat per una enorme oferta de vins d'aquesta DO que es podrà degustar amb diverses propostes gastronòmiques de la zona a l'espai Village.

Consulta tota la informació del festival en aquest enllaç.

Un festival que uneix gastronomia, cultura i tradició, durant el cap de setmana de Sant Jordi, i que s'emmarca en la celebració de la Primavera DO Terra Alta, que concentrarà en una setmana diferents activitats enoculturals al territori. Així, coincidint amb la celebració del festival, dissabte 22, a Batea, tindrà lloc també una mostra de vins al llarg de tot el dia.

Aquesta celebració de la Primavera arrencarà dijous 20 d'abril amb un sopar de gala a l'Església del Poble Vell de Corbera, on la DO Terra Alta celebrarà el seu 40è aniversari. En el marc d'aquest sopar es farà entrega també dels premis del tradicional Concurs de Vins amb DO Terra Alta, de manera que els assistents al Cruïlla puguin també tastar els vins guanyadors.

Previ al sopar tindrà lloc un dels moments més esperats per la DO Terra Alta: la presentació del seu primer llibre fotogràfic, un projecte en el qual la DO ha posat molts esforços econòmics i humans, i en el qual porta treballant més de dos anys, i que per fi veurà la llum aquest any, amb una presentació espectacular, a l'alçada del projecte: un mapping que es projectarà sobre la façana de l'Església del Poble Vell.

Posteriorment, s'estrenarà el Ressons Penedès, que se celebrarà a finals de mes.

Més informació
 
Destaquem