Ha mort Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo

La veu de Jarabe de Palo ha mort aquest 9 de juny, víctima d'un càncer

Pau Donés, cantant del grup Jarabe de Palo, ha mort aquest dimarts, 9 de juny, a l'edat de 53 anys, víctima d'un càncer que patia des del 2015. Qui va posar veu a himnes com "La Flaca", "Depende", o més recentment, "Humo", feia pocs dies que publicava el seu darrer disc. Un àlbum de comiat, amb el nom "Tragas o escupes", del qual es feia públic el seu primer videoclip just fa unes setmanes, amb el tema "Eso que tú mes das".

Una cançó amb la qual Donés volia agrair als seus seguidors "la generositat que heu demostrat amb mi, i que sempre ha estat molta més de la que realment m'he merescut".

 

 

La mort de Donés l'han comunicat a les xarxes socials, mitjançant un missatge a les pàgines del gruo Jarabe de Palo, on agraïen la feina feta pels professionals mèdics, i demanaven màxim respecte en aquests moments difícils.

 

"La família Donés Cirera comunica que Pau Donés ha mort el dia 9 de juny de 2020 a conseqüència del càncer que patia des de l'agost de 2015. Volem agraïr a l'equip mèdic i tot el personal de l'Hospital Vall d'Hebrón, Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, ICO, Servei de Pal·liatius de l'hospital de Viella i al VHIO tota la seva feina i dedicació durant tot aquest temps. Demanem el màxim respecte i intimitat en aquests moments difícils".

Més informació
 
Destaquem