Més viatges en el temps: Arrenca el Terra Ibèrica

Calafell recorda aquests dies la cultura dels ibers amb l'esport al Mediterrani Antic com a protagonista

Si t'agrada viatjar en el temps sense sortir de Catalunya, conèixer la cultura dels antics habitants d'aquest país, i descobrir com vivien segles enrere, aquests dies, del 27 al 30 de juliol, no et pots perdre el festival de recreació històrica Terra Ibèrica a Calafell.

Un festival, que té lloc a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, que té com a objectiu la divulgació de la cultura dels ibers i el seu context històric, i que en aquesta edició té com a tema principal "II Jocs Cossetans. L'esport al Mediterrani Antic".

Pots consultar tot el programa d'activitats, i reservar les entrades per als espectacles de pagament, en aquest enllaç.

Ciutadella ibèrica de Calafell FOTO Visit Calafell

Ciutadella ibèrica de Calafell FOTO Visit Calafell

Festival Terra Ibèrica

L'actual festival a Calafell té els seus orígens en les Nits Ibèriques que se celebraven al municipi del 2000 al 2007, i en les quals es podia gaudir de diferents espectacles. Anys més tard, l'any 2010, es va crear Terra Ibèrica, amb el jaciment com a protagonista, i amb diferents dies de durada. Un festival que compta, des d'aquell moment, amb xerrades, tallers infantils, demostracions, visites temàtiques, i molt més. Sense oblidar l'element principal de la festa: la recreació històrica com a mitjà per a divulgar la cultura dels ibers.

Més informació
 
Destaquem