En marxa una campanya per recompensar els sanitaris des del turisme

Fent País i Femturisme.cat impulsen una campanya amb l'objectiu també de reactivar el turisme i el comerç local

Recompensemelssanitaris.cat és el nom de la campanya col·laborativa impulsada per Fent País i Femturisme.cat per recompensar l'esforç del personal sanitari i alhora reactivar turisme i comerç local.

 

Tots aquells que es vulguin sumar a la iniciativa només han de comprar una de les 150 experiències que es proposen, des de 3 €, per gaudir-ne tot descobrint Catalunya amb la parella, amics o tota la família. Propostes com dormir en una casa rural, gaudir d'un tast de vins, o d'una visita guiada.

 

Fent aquesta compra, i gràcies al centenar de col·laboradors que participen de la campanya, el 100% de la recaptació final es convertirà en vals moneders de 50 € per premiar als sanitaris i aquests només els podran gastar en petits establiments turístics i productors del país. A més, Hisenda retornarà el 80% de l'aportació que facis a la campanya.

No dubteu en donar un cop d'ull a les propostes d'experiències que us ofereixen, ajudeu a recompensar el treball dels sanitaris, i contribuïu a reactivar el turisme i el comerç local!

 
Destaquem