El Maresme produeix prou pèsols per proveir tots els restaurants catalans?

Un total de cinquanta-tres restaurants seran els que fins al 30 d'abril tindran el pèsol com a protagonista absolut de la seva oferta gastronòmica

 El Maresme és una comarca rica en productes de la terra, com venen demostrant les més de cinquanta jornades gastronòmiques que es programen al llarg de l'any. Però, per què el pèsol? És un dels conreus amb més tradició a la zona, en particular, les seves varietats del garrofal i la floreta. Si mai els heu provat, ara els podreu tastar en els restaurants que participen en les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme.

Disset han estat els municipis que han participat aquest any: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calellam, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Villasar de Mar.

 

Una acció que pertany al projecte "Xarxa Productes de la Terra". Una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona que té l'objectiu de promocionar els productes locals del Maresme.

Un total de cinquanta-tres restaurants seran els que fins al 30 d'abril tindran el pèsol com a protagonista absolut de la seva oferta gastronòmica. "El pèsol és la perla verda del Maresme", va esmentar Miquel Àngel Martínez, President del Consell Comarcal i alcalde de Sant Vicenç de Montalt.

"La intenció és vendre la gastronomia del Maresme més enllà de les nostres fronteres", ha afegit Joaquim Arnó, President del Consorci de Promoció Turística del Maresme.

 
Destaquem