Col·labora amb el Gran Recapte en línia

La campanya solidària ha canviat de format en la seva 12a edició per adaptar-se a la situació de pandèmia

Fins al 16 de desembre es pot seguir col·laborant amb la 12a edició del Gran Recapte d'Aliments de forma en línia. I és que en aquesta edició, la campanya solidària s'ha reformulat adaptant-se a la situació de pandèmia generada per la Covid-19, eliminant la recollida física d'aliments i transformant la donació d'aliments en donacions monetàries destinades a la seva adquisició.

Així, després que entre el 16 i el 21 de novembre es recollissin donacions de forma presencial als supermercats, ara, fins al 16 de desembre es poden seguir fent donacions mitjançant la web pròpia dels Bancs dels Aliments, www.granrecapteonline.com, així com a través del canal de pagament BIZUM, que amb el CODI 33596 pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli. Els fons aconseguits es destinaran a la compra i distribució d'aliments.

 

Durant la setmana del 16 al 21 de novembre, el Gran Recapte d'Aliments superava els 3 milions d'euros en donacions a tot Catalunya per comprar productes alimentaris per a la gent més necessitada. Una quantitat que representa un 45% del que es va aconseguir l'any 2019.

 
Destaquem